Kurser & Workshops

Kurser og workshops

Jeg tilbyder kurser og workshops indenfor flg. emner:
Gennemslagskraft, trivsel, selvværd/selvtillid, identitet, værdier og stress.
Hvorvidt det handler om at kommunikere og træde i karakter, få styrket sit forhold til sig selv eller finde balancen i en travl verden, så kan det læres. Er man åben, venter potentialet blot på at blive brugt.
Metoderne jeg benytter inkluderer deltagerne aktivt i undervisningen, og det er sjovt, udfordrende og går tæt på for optimal læring.
Kurserne/workshoppen tilpasses målgruppen og kan vare fra en halv dag til to-tre dage eller være et forløb, der strækker sig over en periode. Fokus er altid med udgangspunkt i at styrke deltageren i at bruge sig selv fuldt ud.

Faste kurser jeg tilbyder via samarbejdspartnere

(Klik på linket for at læse mere)

IDA (Ingeniørforeningen): Kurset har fokus på nonverbal kommunikation, personlige styrker og empati. Du lærer at stå stærkere i samspil med andre og blive hørt, forstået og respekteret.
Mannaz – Kend dig selv, Find din kerneidentitet: På dette kursus lærer du at leve dit liv ud fra dit ”kerneselv”, dvs. den del af dig, hvor dit selvværd og dine værdier udspringer fra. Du hviler mere i dig selv og står stærkt i relationer.
Mannaz – Mental bæredygtighed – et liv i balance: Du lærer at bruge din energi optimalt og bruge dine ressourcer bedst i en verden fuld af krav. Her er fokus at prioritere i job- og privatliv, sætte grænser og afspænde via mindfulness.
Mannaz – Personlig power: Med udgangspunkt i dine ressourcer, din historik og træning af empati lærer du at bruge dig selv fuldt ud. Du bliver klar og tydelig i din formidling af dig selv både i svære samtaler, ved møder og præsentationer.

Kontakt​

Møderne foregår i mit lokale på Frederiksberg, hvor nærvær, ro og tid er i højsædet. Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale. Er jeg ikke lige ved telefonen, vender jeg hurtigt tilbage.

  • Danasvej 4, 1910 Frederiksberg
  • lisbeth@lisbethstorm.dk
  • +45 28 97 35 97
  • CVR: 30 41 22 65