Coaching & Psykoterapi

Coaching og psykoterapi

Jeg tilbyder forløb for:

Temaer jeg arbejder med:

Coaching eller psykoterapi

I begge typer forløb er udgangspunktet de aktuelle temaer, der optager dig. Jeg inspirerer, skubber og sparrer med dig på en visionær måde. Dybtgående forandringer vil finde sted, uanset om du har arbejdet med dig selv tidligere eller ej. Er din motivation på plads, så kommer vi langt!

For nogle er behovet i et forløb at opdage deres kraft og muligheder som en forlængelse af det liv, der er i gang. Her vil vi sammen præciserer dine mål og udfordringer, så du får en dyb forståelse af dig selv og bliver i stand til at udfolde dit potentiale på nye kraftfulde måder. Her vil vi arbejde med coaching-baserede teknikker og metoder.

I et terapeutisk forløb går vi dybere. Vi sætter mål og arbejder med det i dig, der forhindrer eller blokerer dig i at leve det liv, du ønsker. Det kan være, du har en historie, der har skabt livsstress eller et fundamentalt lavt selvværd, som vi bygger op trin for trin. Du vil opleve at udvikle et fundament, du ikke tidligere har kendt og komme i kontakt med din oprindelige kraft.

(livsstress: en grundlæggende uro gennem det meste af livet)    

For afklaring om du har brug for et coaching – eller terapeutisk forløb kontakt mig og lad os få en snak.

Kontakt​

Møderne foregår i mit lokale i et hyggeligt klinikfælleskab, hvor nærvær, ro og tid er i højsædet. Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale. Er jeg ikke lige ved telefonen, vender jeg hurtigt tilbage.