Om mig

Profil

Jeg er fra 1969, mor til en voksen søn og har siden 2007 arbejdet på fuld tid som privat praktiserende psykoterapeut MPF og coach.

Ved siden af min praksis løser jeg flg. opgaver:

>> Individuelle forløb indenfor trivsel, stress, depression, angst, karrierecoaching, parforholdsproblemer, selvværd- og selvtillid, værdier og identitet samt supervision.

>> Undervisning/workshops/internatkurser inden for gennemslagskraft, trivsel, selvværd/selvtillid, identitet, værdier og stress.

Jeg har udført opgaver for bl.a. Mannaz A/S, IDA, AS3, Peakbalance, Professionshøjskolen Metropol, private og offentlige virksomheder, jobcentre og 2. aktører.

Jeg er partner i virksomheden Flexcoaching, hvor vi løser Stress-WorkLife- og Karrierecoachingopgaver for store og mindre virksomheder.

Min vej hertil

Min egen udvikling har bragt mig mange fantastiske indsigter og har lært mig, at vi i den grad kan ændre selv de sværeste og mest uoverskuelige problemer og udfordringer. Som terapeut og coach er det mig derfor muligt at være kreativ, udforskende, åben og uden fordomme og rumme de mange udfordringer, mine klienter møder i deres liv.

Erhvervserfaring

Jeg har tidligere arbejdet som leder og været med til at opbygge flere HR-funktioner og en coachingvirksomhed. Branchemæssigt har jeg bevæget mig rundt bl.a. indenfor medicinalindustrien, telebranchen, medieverden, indenfor rekruttering samt i Københavns lufthavn.

Jeg har de sidste 20 år beskæftiget mig med personlig udvikling i mit arbejdsliv, uddannelsesmæssigt og privat. Jeg har deltaget på et hav af kurser, seminarer, efter-uddannelser og retreats i psykologiens verden. Jeg udvikler mig kontinuerligt fagligt og personligt og modtager løbende supervision.

Uddannelsesmæssig baggrund og kurser (highlights):

2021-2024: Certificeret Relationel biologisk traumeterapeut v/Aut. Cand. Psych. Ulla Rung Weeke

2019-2020: Efteruddannelse i Neuroaffektiv udviklingspsykologi v/Marianne Bentzen MPF

2011-2012 Familie- og systemisk opstillingsarbejde 2 – Institut for System- og Familieopstilling

2010-2011 Familie- og systemisk opstillingsarbejde 1 – Institut for System- og Familieopstilling

2009-2010 Certificeret ID Master Coach – ID Academy

2002-2006 Certificeret ID-psykoterapeut – ID Academy

2008 Certificeret i Decision Dynamics Karrieremodel™ – Center For Ledelse

1993-1996 Merkonom i personaleudvikling – Niels Brock Business College

Kontakt​

Møderne foregår i mit lokale i et hyggeligt klinikfælleskab, hvor nærvær, ro og tid er i højsædet. Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale. Er jeg ikke lige ved telefonen, vender jeg hurtigt tilbage.